Nadat ik me ernstig had verbrand op mijn beide benen met kokend water, heeft Romanie heel veel pijn weggenomen en het helingsproces bevorderd. Het waren 2e graad open brandwonden wat continu ontzettend veel pijn deed. 

Vanaf een afstand heeft Romanie vrij snel na het ongeluk healing gedaan en ik voelde direct verlichting. De stekende pijn nam af en kon mijn lichaam weer een beetje ontspannen. Daardoor kwam mijn lichaam ook uit de shock van het trauma. Steeds als ik weer meer pijn kreeg tijdens het helen van de wonden en er spanning ophoopte in mijn lichaam, kon ik Romanie vragen om tijd voor me te maken. Dit heeft heel erg bijgedragen aan mijn genezing. Ik heb met veel minder pijn rond hoeven lopen en ben wonderbaarlijk snel geheeld. Binnen 9 dagen waren mijn open wonden heel erg mooi geheeld. Ik wist niet dat dit zo effectief kon zijn! 
 
Dankjewel Romanie! 
 
Deborah Hoeks
 
Deze review is gedeeld in een persoonlijk bericht aan Wolftaenzerin.