Meer dan “gewoon” trainen …
Het is moeilijk onder woorden te brengen wat de opleiding voor mij heeft betekend. Terugkijkend, ben ik gewoon vervuld van diepe dankbaarheid !!!
Toen ik Romanie ontmoette, voelde ik een sterke aantrekkingskracht en de liefde die ze uitstraalt vanaf het allereerste begin. Als ze je in haar armen neemt is ze 100% aanwezig voor je! Het is hetzelfde in de training … ze is er 100% voor jou!
Het was me meteen duidelijk dat ik door haar getraind wilde worden. En ik geloof dat dit de enige manier is waarop een goede training echt werkt. Het hart moet beslissen van wie men opgeleid wordt.
Je zou kunnen zeggen “het waren maar 4 weekends” en ja, soms had je het gevoel dat we niet zoveel gedaan hadden. Ik kan alleen maar zeggen dat er op energetisch niveau zoveel meer gebeurde. Alles was precies goed!
Al voor de weekends voelde ik duidelijk dat er energetisch veel gebeurde en ook daarna … het heeft ongelooflijk veel in mij bewogen en mij veranderd.
Door de training heb ik mijn “centrum” weer gevonden. Ik kan nu veel dingen duidelijker zien die eerst volledig voor mij verborgen waren. Maar het belangrijkste is dat ik veel dichter bij mezelf ben… in mijn hart!
Ik heb het altijd heel bijzonder gevonden dat Romanie een goed gevoel heeft voor wat op dit moment belangrijk is. Natuurlijk plant ze sommige dingen van tevoren. Maar als ze het gevoel heeft dat iets anders belangrijk is, dan geeft ze daar ook de voorkeur aan.
Persoonlijk vind ik het een bijzondere kwaliteit om los te komen van het “geplande” en te voelen wat op dit moment belangrijk is.
Dank je wel, lieve Romanie, voor alles ♥.

Deze review is gedeeld in een persoonlijk bericht aan Wolftaenzerin. De originele versie is geschreven in het Duits en om die reden vertaalt.