Sinds mijn spiritueel ontwaken heeft Romanie een belangrijke rol gespeeld op mijn pad. Door verschillende thema’s te behandelen tijdens opstellingen heb ik onwijs veel inzicht gekregen. Ik heb mijn energetische gevoeligheid leren kennen, mijn talenten ontdekt en mijzelf ontwikkeld op mijn reis naar een hoger bewustzijn. De familie opstellingen hebben me zoveel inzicht gegeven in mijn relaties en de manier waarop ik met bepaalde kwesties om ga. Ook de zes lichamen opstelling was heel speciaal. Ik kan nu beter omgaan met emoties en energieën van buitenaf. Ik heb mijzelf hierin volledig leren omarmen.
Romanie heeft een hele nauwkeurige intuïtie en weet haarfijn met energie te werken. Ze geeft je de ruimte om zelf te ervaren, waardoor de heling direct plaats vindt. Haar stem transformeert energie wat letterlijk te voelen is in je lichaam. Een super krachtige ervaring.

Wenche Kwinten

Deze review is gedeeld in een persoonlijk bericht aan Wolftaenzerin.