Na Romanie te hebben ontmoet en deelgenomen te hebben aan haar Drumcirkel maakte ik haar chants aan den lijve mee. Dat raakte me zo diep van binnen. Ik werd nieuwsgierig en wilde van haar leren.

En wat een reis

Met mijn groeps genoten gingen we op zoek naar ons kracht dier, maakte we een ratel en leerde ermee werken. Vonden we verloren ziels delen terug en werkte we met de energie lichamen van etherisch emotioneel en mentaal lichaam verbonden met het Al. Voor mij een jaar van diepgaande groei. Ik heb emoties van Er niet toe doen kunnen transformeren naar stevige beslis onder mijn voeten Vertrouwen op mijn instinctief Weten en leer ik rust te nemen om gewoon te zijn.

Romanie heeft dit proces zo prachtig begeleid. Een veilige bedding. Krachtig waar nodig, liefdevol en zorgvuldig.

Wat een prachtige, krachtige reis ?

Caroline Ros

Deze review is gedeeld in een persoonlijk bericht aan Wolftaenzerin.