Hoe heb ik kunnen twijfelen of de jaartraining shamanic healing van Romanie wel iets voor mij zou kunnen zijn. Nul ervaring met sjamanisme, maar ik ben blij en dankbaar dat ik toch de stap genomen heb. Ik ervaar de trainingsweekeinden als bevrijdend en helend. Stap voor stap wordt ik ieder volgend blok ervarend, spelend en al doende lerend mee genomen om steeds verder en dieper af te dalen in mijzelf. Wat ik daar tegen kom is soms heftig, maar Romanie weet intuïtief precies hoe ze je daarin kan begeleiden, zodat heling plaats kan vinden. Romanie weet een veilige en uitnodigende energie neer te zetten. Drum, zang en opstellingen, creatieve en ervaringsgerichte werkvormen, ernst en humor maken het mogelijk dat ik mij vrij kan en mag uiten. Van de verhalen in mijn hoofd naar de liefdevolle gevoelservaringen van het hart. Ik heb geleerd om weer de verbinding te maken met het (spelende) innerlijke kind. Dankjewel Romanie voor je liefdevolle begeleiding!

Lieve groet, Renate