Cradle of motherhood

Ben jij net zwanger en wil jij graag een liefdevolle, positieve connectie met je kind maken? Laat me je helpen met het ‘Cradle of Motherhood’ programma.

Meld je aan

Een liefdevolle band met je kind

De band tussen moeder en kind is ontzettend bijzonder. Vanaf het moment van verwekking ben je verbonden en vormt deze verbinding de basis van jouw baby’s leven hier op aarde.  

Het is belangrijk dat je als moeder bewust bent van deze connectie. De gehele tijd dat jouw kindje in jouw buik zit, kan hij of zij alles persoonlijk in zich opnemen. Ook de dingen die niet naar hem of haar bedoeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan angsten, frustraties of verdriet.

Om hier bewust mee om te leren gaan, begeleid ik jou en een kleine groep zwangere vrouwen met het ‘Cradle of Motherhood’ programma op een unieke manier om anders met een zwangerschap om te gaan. Samen maken we een diepere band met jouw kindje in de buik, door eerst bewuster een verbinding te maken met jezelf en jouw baby. Zo kan jouw kindje echt met een frisse start beginnen zonder oude patronen voort te hoeven dragen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma

Verbinding maken met je kindje kost tijd. Wanneer je de band hebt geschept, is het belangrijk dat je deze blijft ontwikkelen. Het “Cradle of Motherhood” programma bestaat uit vijf blokken van acht weken waarin jij aan een liefdevolle band met jouw baby bouwt, vanaf week 10-20 in de zwangerschap tot een half jaar na de geboorte. Iedere week houden we een sessie van een uur. 

We beginnen het programma met jezelf te leren kennen. Je wordt bewust van wat je in het dagelijks leven zegt en doet, zowel naar jezelf en je baby als naar anderen. Hierdoor leer je patronen te herkennen die je bewust of onbewust hebt overgenomen van jouw ouders en voorouders. Met name wat niet meer dient, leer je tijdens de zwangerschap los te koppelen van je kindje zodat hij/zij deze “last” niet verder hoeft te dragen.

Vervolgens verwelkomen we jou en jouw baby met behulp van twee ceremonies. De eerste vindt plaats tijdens de zwangerschap en de tweede na de geboorte van jouw kindje. Samen met je partner, moeder, oma, vriendin en de andere vrouwen uit de groep heten we jouw baby welkom op deze aarde in onvoorwaardelijke liefde en positiviteit. 

Tijdens de sessies maken we gebruik van zachte trommel-, ratel en stemgeluiden. Deze klanken bevatten namelijk een universele taal die jouw kindje kan begrijpen. Zo wordt de verbinding tussen jullie beiden nog intenser. Tevens maken we gebruik van ademhalingsoefeningen en meditatie. 

Voel jij je aangetrokken om een diepere band met je kindje aan te gaan? Dan ben je hier op het juiste adres. Neem gerust contact met mij op. Ik heb verschillende dagen en uren waar je je bij aan kan sluiten.

Investering: 200 euro per blok. 

 

 

Wil je deelnemen aan het Cradle of Motherhood programma?

Meld je bij me aan.