Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Circle of UMAI – Vrouwen hebben de toekomst (voor de 2e groep)

6 juli: 20:00 - 21:30

€240

Samen met Mervi beginnen wij een vrouwen bijeenkomst.

UMAI staat voor moederaarde, PachaMama, terug naar de baarmoeder waar de oorsprong ligt.

In Romanie’s praktijk, wat letterlijk in en onder de aarde is, keren we terug naar onszelf.

Dit doen we om een ieder de ruimte te geven in jouw verhaal d.m.v. een “weddingbasket” van de Navajo. Zodra wij ons daarmee verbinden komt omhoog wat op dat moment relevant is voor jou en mij.

Dit wordt ondersteunt met de trommels en zang. De frequentie van het geluid, begeleid je in de weg naar heling, plaats geven en loslaten. Wij streven naar een groep vrouwen die het hele jaar dit traject doorlopen. Door een vaste groep, creëer je vertrouwen naar elkaar en jezelf en kunnen we steeds dieper gaan!

Reserveer je plaats hier

Dit is een traject van 6x, dus één keer per maand . We streven naar maximaal twaalf mooie vrouwen en zijn er meer dan starten we een nieuwe volgende groep. (minimaal zes vrouwen) Zo om ieder een mooie gelegenheid te geven om zich uit te spreken in dans, stem, zang of op een andere manier in een mooie vertrouwde omgeving met vertrouwde vrouwen.

Samen weer in balans te komen met onze femine energie en te gaan staan waarvoor wij hier zijn, ieder op zijn eigen pad, eigen waarde, eigen manier en toch samen sterk!

Wij, Mervi en Romanie, ontvangen jullie met open armen, liefde en begrip, ONVOORWAARDELIJK zoals je bent.

Wie zijn wij?

ROMANIE

Shamanic Practicioner van de Noordse traditie, Natural Healer. Geïnitieerd door UMAI en ze heeft de spirituele naam Uummatigissoq gekregen wat betekent: “You make everyone’s heart alive within each individual you touch upon”. Romanie heeft een unieke stem die je ziel raakt en helpt je intuïtief te luisteren naar de natuur, spirits en je eigen essence. Ze leidt drumcirkels, organiseert sjamanistische events en seminars in Nederland en is co-organisator op internationaal niveau voor verschillende sjamanen. 

MERVI

Heeft een praktijk voor voetreflexmassages in Amsterdam Noord. Ze is zeer begaan met het welzijn en de gezondheid van mensen, en van vrouwen en kinderen in het bijzonder. De weg terug het lichaam in is de rode draad in alles wat ze doet. Weer met onze aandacht in ons lijf zijn en daar met liefde alles ontmoeten wat zich aan doet. Trommelen en samenkomen met anderen zijn hele krachtige tools om het lijf op te schonen en de verbinding met onszelf en de ander te herstellen.

Boek hier

De volgende datums waarop het plaatsvind:

  1.  
  2. 14 september
  3. 26 oktober
  4. 23 november
  5. 7  december
  6. 18 januari 2024

Kosten voor deze blok €240

Venue

Wolftaenzerin
Plantage Muidergracht 39
Amsterdam, 1018TL Nederland
+ Google Map