Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kom in je Kracht

18 juni: 10:00 - 16:00

€130

Romanie Spierts komt naar Geldrop om ons mee te nemen in een dag vol zang, drum en een ontmoeting met onze ziel.

Wat gaan we doen en hoe ziet het programma er uit?
Voel je het verlangen om gehoord te worden, je stem te gebruiken en om de kracht en steun van de drum te voelen? Ben je klaar voor een zielenontmoeting, om vandaar uit het leven tegemoet te treden?
Dan ben je van harte welkom op deze geheel verzorgde dag.
Je leert op sjamanistische wijze zingen/chanten en je eigen stemgeluid kennen als instrument om expressie te geven aan wat in en buiten je leeft.
We brengen een intentie uit en gaan samen trommelen, ondersteund door verschillende ritmes uit de Noord-Amerikaanse traditie en je ervaart daarbij het helende effect van sjamanistisch drummen.
Al meer afgestemd op je zelf door de zang en drum, ga je je verbinden met je ziel, om de dag meer gegrond, geheeld en geactiveerd af te ronden.

 

Wie is Romanie eigenlijk?
Shamanic Practicioner van de Noordse traditie, Natural Healer. Geïnitieerd do

or UMAI en ze heeft de spirituele naam Uummatigissoq gekregen wat betekent: “You make everyone’s heart alive within each individual you touch upon”. Romanie heeft een unieke stem die je ziel raakt en helpt je intuïtief te luisteren naar de natuur, spirits en je eigen essence. Ze leidt drumcirke

ls, organiseert sjamanistische events en seminars in Nederland en is co-organisator op internationaal niveau voor verschillende sjamanen. Meer info www.wolftaenzerin.com

Organizer

Romanie Spierts
Phone:
+31655266600
Email:
romanie@wolftaenzerin.com

Venue

Geldrop
Nederland + Google Map