Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opleiding shamanic healing deel 3

16 september 2022: 17:00 - 18 september 2022: 15:00

Het 3de weekend van de opleiding Shamanic Healing wordt besteed aan de het leren kennen van hoe de 4-lichtlichamen de verbinding leggen tussen de persoonlijkheid en de ziel.

 

Als 4-lichtlichamen worden het fysieke, het etherische, het emotionele en het mentale onderscheiden. We onderzoeken hoe de verschillende lichamen bijdragen om het contact met de ziel te maken en duidelijk te maken.

 

Het fysieke lichtlichaam is wellicht het meest bekende. Het etherische lichaam kun je zien als beschermlaag om het fysieke lichaam. In het emotionele lichtlichaam zijn de emotionele processen te vinden en het mentale lichaam is de plek  waar gedachten zich openbaren.

 

Blokkades of kwetsuren zijn op die manier ook via deze lichtlichamen te benaderen: bewustwording van blauwdrukken in opvoeding en familiecultuur zijn via het mentale lichaam te benaderen, verdriet en boosheid zijn signaal van het emotionele lichaam, en ervaren van “gaten in de beschermlaag” vergen zorg voor het etherische lichaam.

 

Hoe kun je zeggen “Ik ben de ziel”? Wat is je verhouding tot die uitspraak? Hoe kun je de informatie van je lichtlichamen samen laten werken in het vinden van een antwoord op die vraag?

 

Meer informatie: romanie@wolftaenzerin.com

Gegevens

Begin:
16 september 2022: 17:00
Einde:
18 september 2022: 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.wolftaenzerin.com

Organisator

Romanie Spierts
Telefoon:
+31 (0)6 55 26 66 00
E-mail:
romanie@wolftaenzerin.com

Locatie

Wolftaenzerin
Plantage Muidergracht 39
Amsterdam, 1018TL Nederland
+ Google Maps