Loading Events

« All Events

Opleiding Sjamanistische Heling – Deel 1

15 februari 2024: 17:00 - 18 februari 2024: 15:00

De opleiding Shamanic Healing is er op gericht om je bewustzijn van wie je bent, en wie anderen zijn, te verdiepen. Hoe je het voortdurend veranderende, dat het leven van nature inhoudt, kunt gaan herkennen in natuurlijke wetmatigheden en die natuurlijke wetmatigheden in jezelf.

 

In de wereld van het sjamanisme wordt veel gewerkt met klank, stilte, rituelen en ceremoniën, ritme en symboliek vanuit de natuur. Allemaal instrumenten om je te begeleiden en te brengen tot een Sjamanistich gebed:  een gesprek aangaan “the great one”. En de verbinding met je ziel daar in te herkennen.

 

Het eerste deel van de opleiding Shamanic Healing is gericht op de praktische kennismaking met deze elementen. Zo gaan we een “shaker” bouwen uit natuurlijk materiaal, een ritme-instrument dat helpt en begeleidt bij het afstemmen op het Sjamanistisch bidden.

 

Het medicijnwiel wordt geïntroduceerd. Een praktische vorm om de principes van de windrichtingen, de natuurlijke cycli,  de elementen en hun onderlinge dynamiek aan den lijve te ervaren. Ook het contact maken met je persoonlijke krachtdier(en) krijgt aandacht.

 

Na kennismaking met deze nieuwe communicatievormen zal het leven nooit meer hetzelfde zijn!

 

Voor meer informatie: romanie@wolftaenzerin.com

Details

Start:
15 februari 2024: 17:00
End:
18 februari 2024: 15:00
Event Category:
Website:
www.wolftaenzerin.com

Organizer

Romanie Uummatigissoq
Phone:
0655266600
Email:
romanie.spierts@icewisdom.com
Website:
www.icewisdom.com

Venue

Wolftaenzerin
Plantage Muidergracht 39
Amsterdam, 1018TL Nederland
+ Google Map