Individuele sessies

Wanneer je opnieuw met je diepste zelf in contact wil komen, wie je werkelijk bent, kan ik je ondersteunen en begeleiden om samen de weg terug te vinden. Dat doe ik 1 op 1 met jou tijdens individuele sessies.

Boek een sessiePlan een kenninsmaking

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het belangrijk dat we met een open blik aan onze reis samen beginnen. Wanneer je bij me komt, luister ik aandachtig naar je verhaal. Intuïtief gaan we vervolgens kijken wat het juiste pad is om te bewandelen.

Ieder pad is net zoals ieder mens anders. Dit vraagt telkens om een andere werkwijze. Er zijn verschillende methoden binnen sjamanistische healing die ik kan gebruiken. Veelal maak ik gebruik van mijn stem en de drum. Onze gidsen, zowel die van jou als van mij, staan ons in de route bij.

Voordat ik met je aan de slag ga, vind ik het belangrijk om eerst kennis te maken. Zo kan ik eerst al je vragen beantwoorden en weten we meteen of er een klik is. Alles draait uiteindelijk om vertrouwen in elkaar. 

Dit hebben anderen ervaren

Deborah Hoeks

Geweldige genezing van Romanie vorige week. Ze hielp me weer verbinding te maken met de aarde of met andere woorden, hielp me weer te gronden in mijn lichaam en mijn voeten te rooten. Voel me weer veel lichter en aanwezig. Bedankt Romanie voor deze geweldige ervaring, zal zeker bij je blijven inchecken <3

Deze review is geschreven op Google

Wenche Kwinten

Sinds mijn spiritueel ontwaken heeft Romanie een belangrijke rol gespeeld op mijn pad. Door verschillende thema’s te behandelen tijdens opstellingen heb ik onwijs veel inzicht gekregen. Ik heb mijn energetische gevoeligheid leren kennen, mijn talenten ontdekt en mijzelf ontwikkelt op mijn reis naar een hoger zelfbewustzijn. De familie opstellingen hebben me zoveel inzicht gegeven in mijn relaties en de manier waarop ik met bepaalde kwesties omga. Ook de zes lichamen opstelling was heel speciaal. Ik kan nu beter omgaan met emoties en energieën van buitenaf. Ik heb mijzelf hierin volledig leren omarmen.

Romanie heeft een hele nauwkeurige intuïtie en weet haarfijn met energie te werken. Ze geeft je de ruimte om zelf te ervaren, waardoor de heling direct plaatsvindt. Haar stem transformeert energie wat letterlijk te voelen is in je lichaam. Een super krachtige ervaring.

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin.

Vincent Huying

Waar Romanie’s trom slaat, gestreeld met oprechte liefde, werd een volgende stap binnen het medicijnwiel op mijn pad onthuld. Waar haar adelaarsvleugel golft, kwam een veilig gevoel naar boven dat het loslaten doet overgaan in een dieper vertrouwen op de natuurlijke weg. Een verbinding met wie ik ben of ben geweest in vorige levens. Verbinding met geest, opent nieuwe communicatielijnen met voorouders en ouderen die mij dagelijks en onvoorwaardelijk liefhebben, begeleiden en steunen. Romanie is voor mij een boodschapper van een spirituele maar vriendelijke schop onder mijn kont om te worden wie ik werkelijk ben.

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin.

Heb je interesse in een individuele sessie?

Maak hieronder een afspraak of plan vrijblijvend een kennismaking.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Verzenden