Sjamanistische Zang

De workshop Sjamanistische zang gaat over puur stemgebruik. Je leert je eigen stemgeluid kennen als instrument om expressie te geven aan wat in en buiten je leeft.

Geef je op

Workshop sjamanistische zang bij Wolftaenzerin

Sjamanistische zang gaat niet over liedjes zingen, maar over de eigen nuances van de stem exploreren. Luisteren naar hoe de tonen uit jou naar boven komen, vanuit welke plekken in het lichaam. Kreeg je vroeger wel eens te horen: “Ga jij maar ergens anders zingen”? Dan is deze workshop misschien juist iets voor jou.

Tijdens de workshop gaan we de oerkracht in het lichaam los maken, die misschien verrassend subtiel is. Daarbij gebruiken we leuke experimenten: hoe klink je bijvoorbeeld als je chocolade hebt gegeten, of kruisbessen?

Het werken met deze nuances heeft vertrouwenwekkend effect bij kwesties als “ik heb wel een luide stem, maar toch lijkt het of mensen me niet kunnen horen” of “er wordt maar niet naar me geluisterd!”

Dit hebben anderen ervaren

Leontien van den Berg

Toen ik Romanie hoorde chanten gebeurde er iets in mijn core! Dit is wat ik wil doen! Het was zo fijn met haar te connecten, brainstormen en te verdiepen. Ze liet me zien en voelen waar ik terug houdt en meer in mijn kracht mag staan. Fijn dat het zo ontdekkend was en in het moment kon ontstaan zodat het echt aansloot bij wat ik nodig had. Dank je wel.

Deze review is geschreven op Google

Tony Beerens

Als nuchtere boer met een specifieke verbinding met de natuur jarenlang geaarzeld om mij in het sjamanisme te verdiepen. Ter voorbereiding van een cursus bij Miriam Lancewood in Bulgarije, vandaag even bij Romanie geweest voor een sessie sjamanistisch zingen. Wat een ongelooflijke ervaring. Mijn vliegtuig vertrek over 16 uur, maar ik vloog al hoog in de lucht!

 

 

Heb je interesse in de workshop?

Neem contact met me op voor meer informatie en planning.