Shamma Workshop

Tijdens de Shamma workshop neem ik je mee op ontdekkingstocht naar de uiteenlopende mogelijkheden van het sjamanisme en energetisch werken. Ik laat je zien welke methoden er zijn en welke ik regelmatig gebruik tijdens mijn energetische heling sessies.

Geef je op

Shamma Workshop programma

De Shamma workshop bestaat uit een dagprogramma waarbij verschillende manieren van energetisch werken aan bod komen. Bij alle vormen die aan bod komen, staat de kwaliteit van het leven centraal. Ik laat je zien hoe je die kwaliteit op allerlei manieren kan verbeteren.

Voor de een resoneert een bepaalde techniek beter dan voor de ander. Daarom is er binnen het programma voldoende ruimte voor interactie en actieve deelname om jouw persoonlijke voorkeuren te ontdekken. Na deze dag ben je vervuld van nieuwe energie en kennis over jezelf, waarmee je aan de slag kunt voor jezelf en voor anderen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  1. Opening
  2. Sjamaanse trommelreis
  3. Sjamaanse opstellingen
  4. Uitleg energie
  5. Energetische tekening lezen
  6. Aura en chakra kleuren eventueel in combinatie met tarot
  7. Balansmeditatie
  8. Sjamaans reinigingsritueel

Wanneer: 01 juli of 19 november
Tijd: 10:00 uur – 16:00 uur
Prijs: 105 euro*

Ben je al bekend met het sjamanisme of wil je graag wat dieper op de materie ingaan? Bekijk dan mijn opleiding Sjamanistische Heling.
 
*Dit is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en versnaperingen.  Jij zorgt voor actieve deelname en brengt goede zin mee, gemakkelijk kleding en een deken of iets om op te liggen. Ik zorg voor de rest!

 

 

 

 

 

 

Dit hebben anderen ervaren

Claudia Terhorst (Apr 2022)

De shammaworkshop was een welkome “thuiskomen” bij mijZelf, in een warme gastvrije veilige energie en space van Romanie ?. Fijn dat ik jou ken✨

Deze review is geschreven op Google

Jan Willem Noordzij (Okt 2021)

Uit nieuwsgierigheid, ik ontwikkel mezelf graag op meerdere vlakken, de workshop shamma bij Romanie gevolgd. Mooie fijne omgeving waar alles mag en niets moet. Op een fijne rustige en don to earth manier mee genomen in de wereld van het shamanisme met heldere uitleg. Fijn met de drum gewerkt en de uitleg hierbij ( shit wat een gaaf instrument zeg, helemaal ideaal voor meditatie met een druk hoofd 🙂 ) . Mooie ziele ontmoeting en in de middag nog een mooie creatieve uiting gedaan met een collage maken waar door Romanie weer hele rake dingen uitgehaald worden. Al met al een super fijne dag en ervaring en smaakt naar meer.

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin.

Daan (Jun 2021)

Na de shamma dag bij Romanie ging ik vol energie, (zelf) liefde en met een glimlach naar huis. Ik was erg op mijn gemak bij Romanie en er was de veiligheid om mijn volledige zelf te zijn. De dag heeft mij op een speelse wijze nieuwe inzichten gegeven en er zijn deurtjes open gegaan die eerder gesloten waren. Een absolute verrijking!! Romanie weet met haar drum en krachtige stem ijs te laten smelten en brengt je hiermee in hogere sferen. Bedankt voor de energie die ik van deze dag van je heb mogen ontvangen.

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin.

Annemiek (Mei 2021)

Heerlijke werkvormen! Romanie laat ons via de Shamaworkshop spelend leren. Ik kom zo een stapje dichterbij het kind in mijzelf. Deze oorspronkelijke energie verbetert de relatie met mijn kinderen en andere verwanten. Shamadag is voor mij ook een ontdekkingstocht naar mijn creatieve intuïtieve ik. De vrije en positieve energie  van Romanie maakt het een waar feestje.

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin. 

Marjet (Mei 2021)

‘Sjamanisme’, dat woord vond ik al lang intrigerend. Maar iets weerhield me er meer over te gaan leren. Een goed gevuld leven, maar eerlijk gezegd ook een beetje bang voor gewichtigdoenerij. Romanie ken ik al een paar jaar vanuit een andere hoek en langzamerhand groeide mijn nieuwsgierigheid in haar als Sjamaan en als inspirator. Ik besloot de sprong te wagen en gaf me op voor een workshop van 1 dag. Zelf zag ik het als een introductie in het Sjamanisme. Die dag was eergisteren. Ik ben er nog van aan het nagenieten. Heel mooie ervaringen, interessante oefeningen en prachtige drum en zang van Romanie. Romanie is zeer toegankelijk en weet als workshop leider een heel prettige sfeer te scheppen. Ontspannen, serieus maar altijd met een lach in de buurt. Inspirerend en verassend. Sjamanisme bleek lang niet zo ver van mijn bed te zijn als ik vooraf dacht. Het bleek meer een her-introductie. Contact met de natuur, in verbinding zijn met jezelf en de omgeving, meditatie, werken met energie, visualisaties en dromen. Eigenlijk heel gewoon en toch bijzonder. Blikverruimend! Een hele mooie dag, waar ik nog lang over kan na-voelen, nadenken en nagenieten. Ik kijk er met een grote glimlach op terug!

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin. 

Karin Verberne (Mei 2021)

Zoals je al zei is sjamanisme een heel breed gebied. Ik ben vooral theoretisch op de hoogte maar het klopt dat zelfkontakt de weg naar de diepte is. En waar begin je. In ieder geval met zelf een goeie levenshouding en dat pakte me het meest. Jouw stijl van respekt en openheid vond ik erg prettig. Daarnaast is letterlijk je stem heel krachtig en overtuigend, heel aangenaam om in de sfeer van jouw geluidsbel te vertoeven. Die getuigt van een doorstroming van energie die heel gezond is en ook van je af straalt. Het mengsel van zwaarte en luchtigheid daar geloof ik in. In het duale voelen is het of luchtig of zwaar. In de nieuwe tijd moeten die twee extremen een verbinding aangaan waarop ze tegelijkertijd waar zijn. Als het ware het kontaktoppervlak tussen de tegenstelling waar het levende moment is. Die ruimte weet je meer te zetten wat heel knap is, dus dankjewel ?

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin. 

Heb je interesse in de workshop?

Neem contact met me op voor meer informatie en planning.