Sjamanistisch Drummen

Tijdens de workshop sjamanistisch drummen maak je een trommelreis, ondersteunt door verschillende ritmes uit Noord-Amerikaanse en Hawaiiaanse traditie.

Geef je op

Sjamanistisch drummen bij Wolftaenzerin

Sjamanistisch drummen biedt door de afstemming op ritmes mogelijkheden om jezelf en anderen te helen. De trance waarin je raakt, brengt je naar gebieden waar je antwoorden kunt vinden vanuit andere lagen van bewustzijn.

Tijdens mijn workshop sjamanistisch drummen schenk ik aandacht aan individuele afstemming op ritmes en technieken om jezelf weer te kunnen verzamelen ná de trance van de drumming. Na afloop ga je stevig het dagelijkse leven tegemoet met de verkregen ervaringen.

Naarmate je meer drumsessies volgt, ontdek je steeds een diepere laag in jezelf. Daarom is het aan te raden om meerdere sessies te volgen voor een optimaal helend effect. Je kunt bij mij een pakket boeken van 4 sessies.

Het is altijd goed om eerst kennis te maken met elkaar en het effect van de drum. De eerste sessie is daarom een kennismakingssessie. Daarna kun je beslissen of je interesse hebt in het pakket van 4 sessies. Een gift van mij naar jou: bij het reserveren van het pakket mag je tijdens de tweede workshop een introducee meenemen.

Er zijn 10 trommels beschikbaar, voor het geval je zelf geen eigen trommel hebt.

Dit hebben anderen ervaren

Annemiek (Apr 2021)

Lieve Romanie, Ik wil je nog extra bedanken voor de drum you inwards sessie van afgelopen vrijdag. Wat mij mijn leven nauwelijks lukt is herinneringen naar boven halen. Tijdens mijn reis kwam het ene na het andere detail uit het huis van mijn kinderjaren naar boven. En het houdt niet op als ik ze noteer komt er steeds meer los. Er staat terecht PRAKTIJK op je deur bij binnen komst . ???? Knuffel Annemiek

Deze review is geschreven in een persoonlijke e-mail aan Wolftaenzerin.

Heb je interesse in de workshop?

Neem contact met me op voor meer informatie en planning.