Onlangs heb ik een 1-op-1 sessie mogen ervaren bij Romanie Spierts, en wat een bijzondere ervaring was dat. Vanaf het moment dat ik haar praktijk binnenstapte, werd ik warm en ontspannen begroet in haar rustgevende ruimte. Het voelde direct als een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen.
 
De sessie begon met een meditatie om zowel lichaam als geest tot rust te laten komen, waardoor ik de ervaring ten volle kon ondergaan. Romanie begeleidde me op een kalme en deskundige manier door het proces, wat hielp om echt in het moment te zijn.
 
Na de meditatie bespraken we samen de dingen waar ik momenteel tegenaan loop, en wat mij tegenhoudt om verder te groeien. Door haar rustige stem en effectieve methoden, bracht Romanie me steeds dichter bij de kern van mijn probleem, dat zelfs terug te voeren bleek tot enkele generaties geleden. Het omarmen en vervolgens aanpakken van de wortels van deze blokkade voelde bevrijdend en helend.
 
Toen ik haar praktijk verliet, voelde ik me niet alleen enorm rustig, maar ook gemotiveerd om verder te werken aan mijn persoonlijke groei. De sessie gaf me nieuwe inzichten en de innerlijke rust die ik zocht. Ik kan Romanie’s sessies van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar diepe rust en zelfinzicht.