Uit de grond van mijn hart groet ik jullie, lieve Anja en lieve Romanie,

Bedankt voor de geweldige bijdrage die je hebt geleverd aan de groep op mijn evenement. Het was fenomenaal!
Dank je wel, lieve Romanie, voor je gezang en je authentieke delen van je ervaringen tijdens het concentratiekampbezoek/als bewoner van de Joodse wijk in Amsterdam.
Dank je, lieve Anja, voor de rustige tonen, de vele gevoelige toelichtingen en inzichten die je ons in je leven hebt gegeven.
En nog veel meer om u voor te bedanken – het is onmogelijk om het allemaal op te noemen!

Ik was erg onder de indruk van hoe de energie zich ontwikkelde in de minuten dat we samen waren.
Ik was gefascineerd door de doorbraken die de deelnemers met ons deelden – ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij en dankbaar ik ben dat mijn moeder verschillende doorbraken en inzichten tegelijk had en in staat was een levensprobleem tot op zekere hoogte op te lossen en meer tot rust te komen.
Zij herinnerde mij er tijdens een van de pauzes aan dat de elektriciteit in het huis van mijn ouders was uitgevallen toen mijn vader (600 km verderop) uit het lichaam ging.
Mijn tante, die mijn vader vond, kon mijn moeder niet telefonisch bereiken en begon de telefoonketting via mijn broer naar mijn geliefde, die het dan aan mij vertelde.
Mijn broer en ik gingen toen naar mijn moeder om haar te vertellen dat mijn vader niet meer leefde.
De elektricien die werd opgeroepen kon niets verkeerds vinden, alles was in orde toen hij de leidingen controleerde, de elektriciteit stroomde weer.
Voor mij is deze aflevering nu heel logisch na de ontmoeting en het samenzijn met jou, geen toeval dat jij, lieve Anja, ook over dit fenomeen van stroomuitval sprak!

Grote vreugde vervult mij omdat ik het kader mocht geven en houden voor de vele veranderingen binnenin.
Het was magisch en ik dank u daarvoor!

Dus ga ik door met het verzamelen van feedback, laat ik het weekend nagalmen, en maak ik me op mijn gemak met de innerlijke beelden voor mijn ogen: Het was een groot geschenk om zoveel gelukkige, bevrijde, meer ontspannen gezichten te zien. Dank u dat u de katalysator hiervan was. Ik had nooit gedacht dat het zich zo kon ontwikkelen. Er gebeurt zoveel door jou en met jou. Ik ben even dankbaar voor deze ervaring.

Nu laat ik het bezinken en stuur je alvast een dikke knuffel,

tot gauw,

Kerstin

Deze review is gedeeld in een persoonlijk bericht aan Wolftaenzerin. De originele versie is geschreven in het Duits en om die reden vertaalt.